VNI – Børnehave

Vestermose Natur- og Idrætsfriskoles Børnehave åbnede i januar 2014.

Vi ligger i naturskønne omgivelser med god plads, tid og overskud til det enkelte barn. Vi har maks. 42 børn i børnehaven.

Børn i trivsel lærer bedst. På Vestermose Natur- og Idrætsfriskole samt børnehave betyder det, at vi har et øget fokus på bevægelse, plads og udeliv – samt vigtigheden af, at børn får lov at udvikle deres personlighed i et demokratisk fællesskab.

Vi arbejder ud fra konceptet: Kun via HANDLING giver VIDEN MENING!

Med vores fælles værdigrundlag omkring ‘Den hele sundhed skaber VNI en rød tråd mellem børnehave og skole.

Ligeledes giver førskolegruppen en tryg overgang for de største børn i børnehaven til skolen, hvor de pludselig er de mindste elever. Flere informationer om førskolegruppen findes under fanen Skole.

Læs mere om vores værdigrundlag og læringssyn under Den pædagogisk lærerplan i menuen til venstre.

Børnehaven fejrer efterårets komme med bagte æbler fra egen høst.