Christina Andersson
Christina AnderssonFormand
Christina Anderson, 41 år. Gift og har 2 drenge (Magne i børnehaven og Storm i 2. klasse). Uddannet pædagog. Arbejder på en specialskole i Ringsted.
Thomas Thorsen
Thomas ThorsenKasserer
Thomas Thorsen, 42 år. Far til Sinus og Silje i børnehaven og Oliver i 3. klasse. Bor i Ottestrup uden for Slagelse. Har en baggrund i den finansielle sektor, men arbejder nu som selvstændig beslagsmed. Fritiden går med bøger og fiskeri.
Jakob Eriksen
Jakob EriksenBestyrelsesmedlem
Jacob Eriksen, 39 år. Bor ved Dianalund sammen med Maria Munk, har Anton som går i 2. klasse på VNI og Oskar som går i VNI’s børnehave. Arbejder som projektleder hos Malmos A/S med ansvar for økonomi, og projektstyring af forskellige entrepriser. Har forinden været ansat i forsvaret i 4 år, med 2 udsendelser til henholdsvis Kosovo og Irak. Fritidsinteresser: Familie, Løb, MTB, og generelt friluftsliv.
Shane Donnely
Shane DonnelyBestyrelsesmedlem
Shane Donnelly er 49 år. Født og opvokset i Irland, bor nu udenfor Reerslev. Gift med Frederikke. Far til Frida 4.klasse og Lulu 5. klasse. Er professionel musiker (Irsk folkemusik)
Peter Kamper
Peter Kamper1. suppleant
Peter Kamper er 42 år og gift med Kirstine. Han bor på Niløsegården i Niløse. Er landmand og Naturforvalter. Far til 3 sønner: Ditlev i 4. klasse og 2 på 19 år.

Ansøgning af midler

Ansøgningsskema til midler fra Støtteforeningen.

Skema i Word

Skema i PDF